Moana (Vaiana: Skarb Oceanu) (Disney) (2017)
Totalne meh... Ale znając przewrotność losu III Avatara weźmie na hita.. XD

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
I po chuja wchodziłem w ten temat? Kompletnie wyparłem z pamięci, że live action Moana jest smutnym faktem.

I ten stary nasterydowany Rock w peruce... Jakby nie mogli wziąć jakiegoś młodszego Maorysa (no, ale ego Rocka nie pozwoliło).

Przytomnie nie kliknąłem w link, bo wystarczy mi zszarzała miniatura. I wyjątkowo na siebie powiem, że AI dałaby lepiej wyglądający i oddający klimat live action remake.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
The Rock we włosach wygląda jakoś tak staro...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(23-03-2026, 19:06)OGPUEE napisał(a): I ten stary nasterydowany Rock w peruce... Jakby nie mogli wziąć jakiegoś młodszego Maorysa (no, ale ego Rocka nie pozwoliło).

Gorzej albo lepiej - on to kręcił w takim specjalnym kostiumie

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Czy wiecie, że istnieje lepsza wersja tego filmu? Zwiastun poniżej.

Odpowiedz
Moana, ze scenariuszowego punktu spojrzenia, jest strasznie głupim filmem XD
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
(24-03-2026, 02:37)Żółte Krzesło napisał(a): Czy wiecie, że istnieje lepsza wersja tego filmu? Zwiastun poniżej.

Disney wpadł na wspaniały pomysł. Najpierw robi animację 100% CGI, potem film w 90% CGI. Pewnie używają tych samych assetów tylko lekko podrasowanych :) I cyk, zarabiasz 2 razy na jednej produkcji.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie mogli dać tytułu "Jęcząca"?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
żeby to chociaż wyglądąło inaczej, siliło się na jakiś realizm czy coś, ale nie. Mamy prawdziwych aktorów w rolach głównych, ale cała reszta jest w sumie taka sama jak była. Jeszcze nigdy przy tych disneyowskich rimejkach nie miałem aż takiego poczucia totalnej bezsensowności robienia tego.

Odpowiedz
Ano, szczególnie The Rock w peruce i body suitcie wygląda kuriozalnie - no i oczywiście zamiast wielkiego bebzuna jak w oryginale musi mieć kratę na brzuchu i być cały wyżyłowany, bo ego nie pozwala na nic innego. Komedia.

Odpowiedz
Ależ ona ma punchable face.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:MOANA 3 is officially in the works! Dwayne Johnson just confirmed it.

tylko niech zrobią film kinowy a nie znowu film tv który poleciał w kinach :)

Plus muszą trzaskać animacje zeby pozniej bylo co rimejkować :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon